93 787 05 02       cdterrassa@cdterrassa.cat       654 34 69 01
Smiley face

Nou Director Tècnic de Pàdel

Xevi Ardite és el nou DT de Pàdel del CD Terrassa. És Tècnic Nivell 1 en pàdel i Instructor de tennis. Li encanta l’esport i la seva gestió, ha dirigit diferents instal·lacions i organitzat diferents esdeveniments corporatius i esportius.

Es defineix com a emprenedor, dinamitzador, inquiet, coordinador, esportista i no-conformista. “Tot i que la gestió del pàdel implica estar dins la pista unes quantes hores, per a fer un break, m’agrada fer la meva partida setmanal. Vull aportar el meu gra de sorra perquè el pàdel es faci un lloc al CD Terrassa Hoquei.” Benvingut Xevi, ens veiem a la pista!

Agraïm la tasca realitzada pel Sergio Bolde durant aquests mesos i desitgem que continuï col.laborant amb nosaltres com a tècnic.