93 787 05 02       cdterrassa@cdterrassa.cat       654 34 69 01

Èxit de la Marató del CD Terrassa

La 5a edició de la Jornada Solidària de la Marató de TV3 al CD Terrassa Hockey, ha estat un gran èxit gràcies a tots! Més de 540 inscrits i més de 3800 € recaptats. Fotos Flickr.

S’han jugat 140 partits de hockey, han jugat 32 parelles de tennis, 20 parelles de pàdel, 14 jugadors de frontennis i més de 35 persones a la caminada familiar. Hem fet més de 500 botifarres.


Moltes gràcies al Xavi Vericat per liderar la jornada, als treballadors del club, als voluntaris i a tots els jugadors, tècnics, arbitres, mamis i papis, pares, mares, germans, per la vostra complicitat i per haver vingut a participar d’aquesta gran festa esportiva i solidària en la que s’ha convertit aquest torneig. 

Gràcies a les autoritats de l’Ajuntament de Terrassa i Matadepera que avui heu vingut a veure’ns i a tots els patrocinadors gràcies als quals hem pogut fer les fantàstiques samarretes que us hem donat dissenyades per Eva Maïllo.


Gràcies per la vostra solidaritat, ens veiem l’any que ve amb més i millor! Ben aviat publicarem les fotografies a la web.