93 787 05 02       cdterrassa@cdterrassa.cat       654 34 69 01

El CD Terrassa es mou per al Dia Mundial per a l’eliminació de la violència envers les dones

Durant aquest mes d’octubre s’han organitzat diferents actes amb motiu del 25N i de l’adhesió del CD Terrassa al MANIFEST DEL MÓN DE L’ESPORT 2018 pel Dia Mundial per a l’eliminació de la violència envers les dones (25 novembre).
Les noies de hockey van llegir el manifest abans del partit contra el RC Polo a casa i van jugar amb llaços liles, a tennis van parar l’entrenament per llegir el manifest, a pàdel es va muntar una Americana Mixta de pàdel en motiu del 25N i a nivell de club es va fer un taller de defensa personal femenina. Tot un èxit per un bon motiu, gràcies a tots/es els/les que hi heu participat per tal de poder sensibilitzar al màxim per aquesta causa.