93 787 05 02       cdterrassa@cdterrassa.cat       654 34 69 01

Revisions mèdiques obligatòries

Aquesta temporada la Federació Catalana i Espanyola de Hockey obliga als seus esportistes a realitzar un reconeixement mèdic esportiu per l’obtenció de la llicència federativa de hockey amb l’objectiu de millorar la prevenció de lesions i events cardiovasculars en esportistes.

Aquesta temporada ÉS OBLIGATORI per a les categories: infantil, cadet, juvenil, primera i divisió d’honor i tenim fins al mes de desembre per fer la revisió, sinó la federació retirarà la llicència al jugador/a, fins que presenti el reconeixement mèdic. Els reconeixements s’han de renovar cada 2 anys.

A la resta de categories és recomanable realitzar la revisió, però serà obligatori a partir de la temporada següent a: Prebenjamí, benjamí, aleví, segona, tercera, mamis, papis i hockey plus.

Més informació aquí