93 787 05 02       cdterrassa@cdterrassa.cat       654 34 69 01

El club amb la Marató de TV3

Més de 350 participants en les activitats programades a Les Pedritxes

Es recapten més de 2.300 € per lluitar contra les malalties infecciones

El CD Terrassa es va tornar a omplir per contribuir a la Marató de TV3. Amb el títol “Contra les malalties infeccioses, fem esport per la Marató de TV3”, i per quart any consecutiu, es van jugar tornejos d’hoquei, tennis i pàdel. També es va fer una caminada per la Serra de les Pedritxes i una botifarrada. Tota la recaptació del dia, 2.334 euros, es sumen al fons per la investigació triada per la Marató de TV3.

El matí va començar amb la nova caminada per la Serra de les Pedritxes. Abans de les 9 del matí es va reunir un grup d’una vintena de persones per començar la sortida al voltant del club. L’ascensió va portar els excursionistes fins a Les Foradades, un cingle ple de coves i petites galeries a la vessant oest de la serra de les Pedritxes, abans d’acabar la volta i tornar al club.

Amb la sortida ja en marxa, els camps d’hoquei, les pistes de tennis i les de pàdel es van omplir de jugadors. A hoquei es van jugar partits de 6 categories diferents: pre-benjamí, benjamí, aleví, infantil, sènior masculí i mamis. A tennis es van jugar partits de dobles en tres grups diferents, i a pàdel també es van fer tres grups diferents. La barbacoa del club també va estar en marxa tot el matí. Per donar força als participants es va organitzar una botifarrada durant tot el torneig.

La recaptació s’afegeix als més de 7.215.676 euros que la Marató de TV3 ha recollit durant diumenge 17 de desembre. Aquest 2017 els fons recaptats es destinen a la investigació sobre malalties infecciones.

Més informació sobre la Marató de TV3: