93 787 05 02       cdterrassa@cdterrassa.cat       654 34 69 01

Segona victòria consecutiva del DHF

Les noies s’enduen tres punts de la visita a Can Salas. L’Atlètic ha disposat de moltes ocasions però el Divisió d’Honor del Terrassa ha estat més efectiu i ha guanyat el partit.

En el primer quart, Mar Roig ha avançat a les vermelles amb una jugada per la dreta que ha acabat amb un potent xut al segon pal. L’Atlètic també ha tingut ocasions per marcar. Un stroke assenyalat en una jugada que ha començat per la dreta ha estat la més clara. En aquesta jugada Júlia Pons s’ha retirat amb un trau al cap i ha estat fora del partit fins al tercer quart en el que ha jugat amb un aparatós embenat al cap.

No ha estat fins a el l’últim quart que les vermelles han aconseguit ampliar el marcador en un ràpid contraatac iniciat per Marta Bosque continuat per Marta Folch que ha trencat la defensa de l’Atlètic i ha fet la passada de la mort perquè Mònica López acabes marcant el segon i definitiu gol.

D’aquesta manera les noies aconsegueixen sumar tres punts més i s’apropen a la sisena posició ocupada per l’Egara amb 7 punts i a la cinquena de la Real Sociedad també amb 7 punts. El pròxim diumenge, 5 de novembre, les noies reben a les 12.30 a l’últim classificat de la lliga, el Taburiente.

Jugadores: Naia Alonso, Marta Bosque, Laura Bruguera, Anna Colomer (P), Clara Escorihuela, Marta Folch, Silvia Gabarró (C), Marta Gibert, Alejandra Molina (P), Clara Pineda, Júlia Pons, Mar Roig, Arola Ycart, Clara Ycart, Nina Adell, Mònica López, Julia Strappato.

 

Equip tècnic: Xavi Torras, Ferran Díaz, Oriol Villoro, Laia Arnau.

 

Àlbum de fotos de Ramon Gibert.