93 787 05 02       cdterrassa@cdterrassa.cat       654 34 69 01

Presentació del Campionat d’Espanya de Hockey

L’Ajuntament de Matadepera ha acollit aquest divendres 27 de gener la presentació del LXIV Campionat d’Espanya – primera divisió masculina d’hoquei Sala- que es disputarà a Matadepera. La competició tindrà lloc al Pavelló Municipal de Matadepera i arrencarà el divendres 3 a les 11 del matí i s’allargarà el cap de setmana dels dies 4 i 5 de febrer amb la final que tindrà lloc a les 12:30 del migdia. Comptant amb l’organització del CD Terrassa Hockey, el torneig es disputarà en dos grups de 4 equips cada un, dels que ja estan confirmats Complutense i Club de Campo, ambdós de Madrid (grup A), i CD Terrassa Hockey i el gallec Barrocas (grup B). Falta completar dos equips més de cada grup, que sortiran de les fases sector que es disputen aquest cap de setmana.

La presentació del torneig ha reunit l’alcaldessa de Matadepera Mireia Solsona, el regidor d’esports Quico Sala, Marià Lara, president del CD Terrassa Hockey, Cèsar Fontanes, vicepresident econòmic de l’entitat,  Josep Arnero, vicepresident esportiu del CD Terrassa Hockey i Raquel Aznar, gerent de l’entitat.