93 787 05 02       cdterrassa@cdterrassa.cat       654 34 69 01

FUNDACIÓ MINA I MINA AIGÜES DE TERRASSA RENOVEN EL CONVENI

Aigües de Terrassa s’ha signat per a l’exercici 2017 un nou conveni de col·laboració entre Fundació Mina, Mina, Aigües de Terrassa, CD Terrassa, Atlètic Terrassa, Línia 22 i Hockey per Terrassa, amb el mateix esperit i contingut que l’inicial, que es va signar el setembre del 2011.

Mitjançant aquesta col·laboració, renovada ara per setè any consecutiu, es seguiran realitzant les activitats educatives dutes a terme per Fundació Mina i que han estat principalment aquelles que formen part de la divulgació de la cultura de l’aigua com són: “descobrim l’aigua” per als més petits i “el cicle natural de l’aigua”, així com les divulgatives i dirigides al col·lectiu de socis/es dels Clubs que realitza també Mina, Aigües de Terrassa, a més del subministrament periòdic de material de suport a les escoles.