93 787 05 02       cdterrassa@cdterrassa.cat       654 34 69 01

Èxit de participació en l’11è Torneig de Tennis Adaptat

  • 76 jugadors participen en l’edició d’aquest any
  • Col·laboren una cinquantena de socis i monitors del CD Terrassa

Jugadors dels centres Fupar, Prodis, Atendis, Escola Crespinell, Auria, Catalonia, Escola de Tennis de l’Alcell i de l’Escola Adaptada de Tennis CD Terrassa Hockey han participat en l’edició d’aquest any del Torneig de Tennis Adaptat per a persones amb discapacitat psíquica.

El CD Terrassa i els centres Fupar, Prodis i Atendis han organitzat les activitats del Torneig que s’ha dut a terme durant tot el matí de diumenge 5 de novembre de 9.30 a 13.30. S’han jugat dos campionats, un de destreses i l’altre de dobles a les instal·lacions de Les Pedritxes.

En la modalitat de destreses els participants han demostrat la seva habilitat i control amb la raqueta i la pilota. Els jugadors han mostrat el seu control de la pilota amb tocs, fent-la botar, realitzant diferents gestos tècnics (drive, revés, volea de dret i de revés, smash, servei), i pilotejant.

En la modalitat de dobles els jugadors dels centres han fet parella amb socis voluntaris tennistes del club i han fet partits entre ells, donant-li un caire més inclusiu al torneig. A l’acabar el torneig s’han entregat premis a diferents participants i s’ha fet un pica-pica de germanor.

Paral·lelament al torneig s’ha fet una classe dirigida de zumba, d’11 a 13 hores, per a jugadors que no estaven competint, acompanyants, familiars, socis del club i tothom que s’ha animat.