93 787 05 02       cdterrassa@cdterrassa.cat       654 34 69 01
Smiley face

Marató de TV3

Fotografies Marató 2018

Benvinguts a una nova edició del Torneig de la Marató 2018. Aquest any és la cinquena edició en què el CD Terrassa hi participa i ve plegada de novetats.

La Marató de TV3 aquest any està focalitzada en el Càncer, una malaltia que causa més de 10% de les morts a Catalunya.

Aquesta edició es durà a terme el diumenge dia 16 de desembre, i començarà a les 9.30 del matí aproximadament. (Segons l’activitat l’horari pot variar).

En aquesta edició les activitats que es duran a terme seran:

 • Tornejos de Hockey per a totes les edats
  • Pre-Benjamí 3×3.
  • La resta de categories 6×6 (Benjamí a Mamis i Papis)
 • Tornejos en Parelles de Tennis per nivell
  • Dos grups per nivells
 • Tornejos de Pàdel per nivell
 • Torneig de Frontennis per parelles
 • Una caminada per la Serra de les Pedritxes.

Per contactar amb l’organització envieu un correu a maratocdth@cdterrassa.cat.


En primer lloc volem donar-vos les gràcies a tots els participants, aquest any hem superat la gran xifra de 520 persones. Moltes gràcies a tots per la confiança.

La caminada començarà a les 9 del matí des de l’entrada de la carretera al Club. (Estarà senyalitzat). La resta d’activitats començaran al voltant de les 9:20-9:30. Us demanem que vingueu amb una mica de temps. És molt important poder començar puntuals les activitats, ja que el temps que es perdi no es podrà recuperar.

A les 12h farem una foto tots junts al camp de hockey número 1. Si us plau, seguiu les indicacions per una ràpida col·locació. Aquesta foto la farem arribar a TV3 perquè surti al programa. Com cada any us animem a portar banderes dels vostres respectius clubs.

Des de les 9:30h podreu menjar de la botifarrada solidària. Per 5 € tindreu entrepà de botifarra més beguda, que farem a la barbacoa del club. (Molt a prop de la zona de les pistes de pàdel). Els beneficis es destinen també a la marató. Els tiquets els podreu comprar al costat de la barbacoa.

El funcionament per a recollir la samarreta serà el següent (Algunes talles han canviat a causa de disponibilitat del proveïdor, a recepció us donaran més informació):

 • Aquells qui ja heu fet el pagament, haureu d’anar a recepció i identificar-vos per tal que us donin el tiquet amb el qual podreu recollir la samarreta en el lloc indicat.
 • Aquells qui heu de fer el pagament, haureu de realitzar el pagament a recepció, i allà us donaran el tiquet

Recordeu que com a pàrquing del club podreu fer les zones habilitades a la part de davant del club, i també la zona de la pista de sala, el pàrquing interior estarà tancat.

Finalment recordar-vos que és una jornada solidària, on tots guanyem, gaudiu de l’esport, gaudiu del matí i sobretot gaudiu de la companyia.

Durant el matí anirem penjant fotografies a les xarxes socials del club, us animo a seguir-les i a utilitzar el hastag #maratotv3cdterrassa per a penjar les vostres fotografies durant el matí. Facebook, Instagram o Twitter. També les publicarem a Flickr.

Qualsevol dubte, el responsable de l’activitat serà el Xavi Vericat, per contactar amb ell si no el trobeu pel club, contacteu amb recepció i us redirigiran cap a ell.

Finalment i ja per acabar, agrair a tots els patrocinadors la seva col·laboració, gràcies als quals hem pogut realitzar les samarretes.

Han estat possible gràcies a:
Diverchildren, Graficas Escartín, InstalformaKanuni, LaMevaFesta.ComPessigolles, SilkaVinyals.

Amb la col.laboració de Fupar i el disseny d’Eva Maillo i Av Digital Services.

En aquesta edició estem provant una nova aplicació beta amb els horaris de hockey. Us deixem l’enllaç per descarregar-vos l’aplicació: bit.ly/maratotv3cdth