Menú de Cap de Setmana 24 i 25 de febrer

Primers com a tastets:

Amanida Caprese

 Xips de carxofes amb sal Maldón i Pedro Ximenez

Trinxat de la Cerdanya

Canaló de rostit amb beixamel trufada

Segons

Arròs mariner

Rap a l’all cremat

Mandonguilles amb gambés i bolets

Pollastre de coral amb cebetes i fruits secs

Hamburguesa XL amb crema de formatge i ceba caramel·litzada

Pa, Postres i Beguda

(aigua, vi Raimat Clamor)

PREU per comensal 20€ (iva inclòs)

 

MENÚ INFANTIL (fins a 8 anys) Plat combinat - 8€

Espaguetis a la napolitana i hamburguesa de vedella amb patates fregides

Pa, postre i beguda

 

MENÚ JÚNIOR O ESPORTISTA 13€ (no inclou beguda amb alcohol)

Primer: Espaguetis a la napolitana

Segon: Hamburguesa de vedella amb patates fregides

Pa, postre i beguda

 

El compte del restaurant es fa per taula sencera i es liquidarà a taula.

Horari

Dilluns a divendres de 17.00h fins a tancament.

Caps de setmana de 08.00h a tancament.

 

Per reservar

red phone 48 629 380 873

red phone 48 93 730 30 63

info@par-illcatering.com