Menú de Cap de Setmana 18 i 19 d'octubre

Primers com a tastets:

Burratina amb dos pestos i tomàquet sec            

Raviolis de bolets amb crema de tòfona  

Ous trencats amb patates i foie

Mongetes del ganxet amb carxofes i orella confitada

Segons

Arròs senyoret

Rap amb patates i romesco

Platillo de mandonguilles amb sípia

Peus de porc saltejats amb bolets   

Xai a la brasa

Pa, Postres i Beguda

(aigua, vi Raimat Clamor)

PREU per comensal 18€ (iva inclòs)

 

MENÚ INFANTIL (fins a 8 anys) Plat combinat - 8€

Tallarines a la napolitana i escalopa de vedella amb patates fregides

Pa, postre i beguda

 

MENÚ JÚNIOR O ESPORTISTA 12€ (no inclou beguda amb alcohol)

Primer: Tallarines a la napolitana

Segon: Escalopa de vedella i patates fregides

Pa, postre i beguda

Horari

Dilluns a divendres de 17.00h fins a tancament.

Caps de setmana de 08.00h a tancament.

 

Per reservar

red phone 48 629 380 873

red phone 48 93 730 30 63

info@par-illcatering.com