93 787 05 02       cdterrassa@cdterrassa.cat       654 34 69 01

Xavi Lleonart es corona Campió d’Europa

El soci i jugador d’hoquei aconsegueix l’EHL amb el Bloemendaal en guanyar la final 8 a 2 contra el Kampong.

Lleonart va marcar el gol de l’empat a 2 i va ser nomenat ‘MVP‘ de la final.

Xavi, format a l’escola del Club, ha jugat aquest any al HC Bloemendaal arribant als Playoffs de la lliga holandesa. Després de classificar-se de manera brillant per la Final 4 de l’EHL (Euro Hockey League), l’equip taronja va guanyar la semifinal contra el Rotterdam per 6 a 0 (els gols de camp compten doble, mentre que els de penal corner només compten 1 gol).

A la final el Bloemendaal va jugar contra el Kampong, que havia guanyat la seva semifinal contra l’Herakles belga per 6 a 2. Després de començar perdent 2 a 0, l’equip d’en Xavi es va recuperar i va acabar guanyat per 8 gols a 2. Lleonart va marcar el gol de l’empat i va ser considerat ‘MVP‘ de la final. Amb aquesta victòria, l’equip holandès ja té 3 títols europeus.

En Xavi Lleonart afegeix al seu palmarès de lligues nacionals espanyoles i Copes del Rei, guanyades amb el RC de Polo, el títol més important de clubs d’hoquei a Europa, l’EHL. Xavi va estar al Club fins al 2012, quan va fixar pel Polo. Després de la lesió de la temporada passada, va decidir passar una temporada en una de les millors lligues d’Europa, on l’exjugador vermell ha deixat la seva empremta amb la seva tècnica i la seva defensa.

FELICITATS XAVI!!

Clica per accedir a la pàgina de l’EHL.