93 787 05 02       cdterrassa@cdterrassa.cat       654 34 69 01

Victòria solvent del DHF

L’equip de Divisió d’Honor Femení guanya per 5 gols a 0 al Línia 22 HC en l’últim partit del grup B del Campionat de Catalunya. En un partit controlat per les vermelles, les noies es van avançar en el primer quart i a la mitja part ja guanyaven per 2 gols a 0. Els últims tres gols es van marcar durant l’últim quart, el millor del partit per les vermelles.

Les noies ja estan classificades per les semifinals del Campionat de Catalunya però encara no saben si el rival serà el RC Polo o el Junior FC, ja que encara queda per jugar el derbi entre l’Atlètic i l’Egara i que acabarà de definir les posicions de capdavanteres.

Jugadores: Naia Alonso, Marta Bosque, Laura Bruguera, Anna Colomer (P), Clara Escorihuela, Marta Folch, Silvia Gabarró, Marta Gibert, Lidia Llordes, Alejandra Molina (P), Maria Monroig, Clara Pineda, Júlia Pons, Mar Roig, Julia Strappato, Aina Villoro, Arola Ycart, Clara Ycart.

Equip tècnic: Xavier Torras, Ferran Diaz, Oriol Villoro, Casi Garreta, Casi Garreta.