93 787 05 02       cdterrassa@cdterrassa.cat       654 34 69 01

Victòria dels nois a Madrid

L’equip de Divisió d’Honor masculí guanya en la seva visita al camp del SPV Complutense per 3 gols a 0. Amb aquesta victòria els nois s’asseguraven jugar la Copa del Rei que es celebrarà a València el 9, 10 i 11 de març i segueixen setens a la classificació amb 10 punts.

Durant el primer quart l’equip madrileny va dominar el partit però no va aconseguir posar-se per davant en el marcador. En el segon quart els nois van reaccionar i van canviar el ritme del partit. En el minut 24 una jugada per l’esquerra va acabar amb una pilota dins l’àrea que va desviar Edu de Ignacio per marcar el primer gol de l’equip vermell. Ja en el tercer quart dos gols de penal corner, un de Marc Miralles i l’altre de Jaume Ventayol, van deixar el partit tancat per l’equip de Les Pedritxes.

El Divisió d’Honor tornarà a la competició nacional el 25 de febrer, però el pròxim diumenge 26 juguen a casa contra el Pedralbes en partit del Campionat de Catalunya per aspirar a entrar a les semifinals.

Jugadors: Alberto Carnicer (P), Pol Solano (P), Joan Amorós, Ignasi Avellaneda, Pablo Purcell, Marc Miralles, Jaume Ventayol, Edu de Ignacio-Simó, Jan Lara, Josep Barnés, Oriol Bach, Victor Guerra, Enrico Elifh, Oriol Garreta, Marc Lara (C), Genís Castells, Pau Masip.

Equip tècnic: Juan Manuel Mas, Néstor Llobet, Joan Ribas.