93 787 05 02       cdterrassa@cdterrassa.cat       654 34 69 01

Victòria contra el Junior

El Divisió d’Honor femení guanya 2 a 1 en l’últim partit de la temporada a casa.

Les noies juguen un gran partit per guanyar a les quartes classificades i rivals en els quarts de finals. Les jugadores vermelles van situar un 2 a 0 a la primera part amb un gol de penal corner de Clara Ycart i un altre de jugada d’Estel Forte. Ja a la segona part l’equip de Sant Cugat va reduir distàncies amb un gol de penal corner.

Amb aquesta victòria, i a falta d’una jornada, l’equip femení consolida la cinquena posició i jugarà els quarts contra el Junior el 26 i 27 de maig. El pròxim diumenge, 13 de maig, les noies visiten Sant Sebastià per jugar a les 11.00 contra una Real Societat que es juga la permanència.

Jugadores: Naia Alonso, Marta Bosque, Laura Bruguera, Anna Colomer (P), Marta Folch, Sílvia Gabarró (C), Marta Gibert, Estel Forte, Maria Monroig, Clara Pineda, Júlia Pons, Mar Roig, Denise Krimerman, Clara Ycart, Júlia Strappato, Laia Vancells.

Equip tècnic: Xavi Torras, Ferran Díaz, Oriol Villoro, Laia Arnau, Casi Garreta.