93 787 05 02       cdterrassa@cdterrassa.cat       654 34 69 01

Victòria al Pla del Bon Aire

Les noies van guanyar per 2 gols a 0 en la seva visita al Club Egara. Amb aquesta victòria, i a falta de 5 jornades, l’equip vermell està cinquè amb 15 punts, a 3 punts del sisè i a 8 del descens.

Després de la derrota a quarts de final de la Copa de la Reina contra les jugadores ratllades, les nostres noies van sortir molt concentrades i al primer quart es van avançar amb un gol de Sílvia Gabarró en un penal córner. Les noies de l’Egara van pressionar, però es va mantenir la porteria a zero amb una gran defensa.

Les vermelles van tenir el control del partit durant el segon i el tercer quart. En el minut 48 del partit, Laura Bruguera va aprofitar el rebot en un penal corner per marcar el segon gol i ampliar l’avantatge. En l’últim quart els dos equips van disposar d’ocasions però el marcador ja no es va moure.

Les noies viatgen el pròxim cap de setmana a Bilbao per jugar contra el Jolaseta que amb 8 punts està en penúltima posició a un punt del descens directe que el marca el Taburiente amb 7. El partit es juga diumenge 15 d’abril a les 12.30 hores.

Jugadores: Anna Colomer (P), Marta FolchSilvia Gabarró (C), Marta Gibert, Alejandra Molina (P), Marai Monroig, Clara Pineda, Júlia Pons, Mar Roig, Denise Krimerman, Clara Ycart, Lidia Llordes, Júlia Strappato, Aina Villoro, Marta Bosque, Laura Bruguera, Naia Alonso.

Equip tècnic: Xavier Torres, Ferran Díaz, Oriol Villoro, Laia Arnau, Casi Garreta.