93 787 05 02       cdterrassa@cdterrassa.cat       654 34 69 01

Torneig Solidari Para Hockey

El 13 d’abril es juga a les instal·lacions de Les Pedritxes el Torneig Solidari Para Hockey. Alumnes del Grau Superior d’Animació d’Activitats Físiques i Esportives (AAFE) de l’escola Joaquima Vedruna, entre els quals hi ha la jugadora de Divisió d’Honor Laura Bruguera, organitzen el torneig per potenciar l’esport per a persones amb discapacitats.

El torneig es juga entre les 15.00 i les 18.00 hores de la tarda amb equips de la LligaBBVA Hockey Plus. Els partits es jugarà en camps d’alevins.

El projecte MOS neix des del Cicle Formatiu d’Esports de l’escola Joaquima Vedruna de Terrassa per “integrar l’esperit olímpic com a forma de desenvolupament de les virtuts humanes, reforçant els valors de l’escola” (Projecte MOS). El projecte té el suport de l’Ajuntament, i vol “retre un reconeixement especial a la trajectòria de tots aquells esportistes i ex esportistes de la ciutat vallesana que al seu dia van participar en uns Jocs Olímpics o Paralímpics”

La recaptació del Torneig Solidari Para Hockey es destinarà integrament a la LligaBBVA Hockey Plus.

Per a més informació pots clicar aquest enllaç per anar a la pàgina web o a Instagram (Torneig Solidari Para Hockey) i a Facebook (Torneig Solidari Pararahockey). Pots contactar amb l’organització a través del mail: infohockeysolidari@gmail.com.