93 787 05 02       cdterrassa@cdterrassa.cat       654 34 69 01

Torna la lliga de Divisió d’Honor

Els nois i noies de Divisió d’Honor comencen la segona volta de les seves respectives lligues després de dos mesos de parada hivernal durant la qual han jugat els campionats de sala.

Les noies comencen la segona volta de la Lliga Iberdrola Hockey contra el Real Club de Polo a les Pedritxes. El partit es juga diumenge 25 de febrer al camp 1 del Club a les 12.30. L’equip femení està cinquè amb 12 punts, a 5 punts del quart (Junior FC) i per sobre l’Egara, sisè, amb 4 punts més. El RC Polo es segon classificat amb 21 punts, a 1 del líder, el Club de Campo de Madrid.

L’equip masculí juga el partit de la jornada, que es retrensmet en streaming online, contra el Junior FC. Els nois visiten Sant Cugat contra un rival molt difícl que s’ha col·locat quart a la lliga amb 17 punts, per sobre de l’Atlètic Terrassa. El Divisió d’Honor masculí es setè amb 10 punts i encara un complicat inici de segona volta. Després del Junior rep el RC Polo (segon) a Les Pedritxes el 4 de març, i contra el que també jugara els quarts de final de la Copa del Rei el 9 de març.

 

Per consultar els calendaris i resultats del equips a les lligues nacionals clica en els següents enllaços: