93 787 05 02       cdterrassa@cdterrassa.cat       654 34 69 01

Tercera victòria consecutiva per les noies

Treballat triomf de les noies de Divisió d’Honor davant el Taburiente UD. Les vermelles van acabar guanyant per 2 gols a 1 i van aconseguir 3 punts que les situen a mitja taula a falta de dos partits per acabar la primera volta. Les jugadores del DHF es van avançar en el marcador amb un penal corner de Clara Ycart, però les canàries van aconseguir igualar a 1. La reacció de les noies va ser immediata. Laura Bruguera va tornar a posar per davant les vermelles aconseguint el 2 a 1, marcador que es va mantenir fins al final del partit.

Jugadores: Naia Alonso, Marta Bosque, Laura Bruguera, Anna Colomer (P), Clara Escorihuela, Marta Folch, Silvia Gabarró (C), Marta Gibert, Alejandra Molina (P), Maria Monroig, Clara Pineda, Júlia Pons, Mar Roig, Arola Ycart, Clara Ycart, Mónica López, Aina Villoro.

Equip Tècnic: Xavi Torres, Ferràn Díaz, Oriol Villoro, Casi Garreta, Laia Arnau, Quim Quintana.

 

Enllaç a l’àlbum del partit, fotos fetes per Ramón Gibert.