93 787 05 02       cdterrassa@cdterrassa.cat       654 34 69 01

Primers punts per les noies de Divisió d’Honor

L’equip femení aconsegueix els seus primers punts a la lliga i surt de les últimes posicions. Les noies van guanyar l’enfrontament contra el Jolaseta per 2 gols a 0 amb dos gols de Marta Bosque en el tercer quart. L’equip vermell es col·loca en la setena posició amb 3 punts, empatades amb l’Atlètic que està vuitè. La pròxima jornada les jugadores de Divisió d’Honor jugaràa contra les jugadores de Can Salas per la setena posició i aproximar-se als equips que va per sobre amb 7 punts, Egara i Real Societat.

Jugadores: Naia Alonso, Marta Bosque, Laura Bruguera, Anna Colomer (P), Clara Escorihuela, Marta Folch, Silvia Gabarró (C), Marta Gibert, Alejandra Molina (P), Clara Pineda, Júlia Pons, Mar Roig, Arola Ycart, Clara Ycart, Estel Forte, Júlia Strappato, Laia Vancells.

Equip Tècnic: Xavi Torres, Ferràn Díaz, Oriol Villoro, Casi Garreta, Laia Arnau, Quim Quintana.

 

Àlbum de fotos de Ramon Gibert.