93 787 05 02       cdterrassa@cdterrassa.cat       654 34 69 01

Plata per les Cadetes a Espanya

L’equip cadet femení acaba en segon lloc el Campionat d’Espanya jugat a l’Egara.

Les jugadores vermelles aconsegueixen la medalla d’argent després de perdre la final contra l’Atlètic Terrassa per 5 gols a 1. El conjunt de Can Salas va arribar a la mitja part amb un 2 a 0 a favor que no va poder reduir l’equip vermell tot i disposar de penal corner amb temps acabat. Tot i que les nostres noies ho van intentar, no van poder apropar-se en cap moment a l’’Atlètic.

En les semifinals, l’equip de Ferran Díaz va guanyar per 2 gols a 0 al Club de Campo Villa de Madrid. Tot i el resultat, el Club de Campo va dominar tota la primera part, però la defensa vermella va aguantar i es va arribar 0 a 0 al descans. En la segona part l’equip madrileny no va poder aguantar el físic de les nostres jugadores que van marcar de penal corner quan faltaven cinc minuts pel final. El 2 a 0 definitiu el va marcar Mariona Castillo al driblar-se la portera.

Les noies estaven enquadrades amb l’Atlètic de Terrassa, Campiones de Catalunya de la categoria, el Sardinero i el SPV Complutense. En el primer partit l’equip tenia al davant les de Can Salas. Es va començar amb nervis, i les jugadores de l’Atlètic ho van aprofitar, van marcar tres gols aprofitant errors defensius. A la segona part les vermelles van millorar el seu joc, però només van poder marcar un gol, que l’Atlètic va recuperar deixant el resultat final en 4 a 1 a favor de l’Atlètic.

En el segon partit el Terrassa va jugar contra el Sardinero. El partit va ser molt diferent, els dos equips sabien que havien de guanyar per tenir opcions a arribar a les semifinals. Les vermelles van disposar de més ocasions amb una cinquena d’arribades a l’àrea clares, i 9 penals corners. L’equip de Santander va disposar d’un bon xut que la portera vermella, la Clara, va treure. El partit va acabar amb penal corner a favor de les nostres jugadores que la Berta Mata transformar de xut, donant la victòria a l’equip vermell.

L’últim partit de grup va ser contra el SPV Complutense. L’equip entrenat per Ferran Díaz va jugar un partit molt ordenat i seriós. En un bon partit del conjunt, Anna Marín va marcar de xut directe en un penal corner. Tot i que l’equip madrileny va empatar el partit 1 a 1, Inma Martín va marcar el gol de la victòria després de rematar un centre a l’àrea, i va classificar l’equip per a les semifinals del Campioant d’Espanya.