93 787 05 02       cdterrassa@cdterrassa.cat       654 34 69 01

Nit de premis de la FCH

Divendres 15 de juny es van entregar els reconeixements concedits per la Federació Catalana de Hockey als mèrits esportius i relacionats amb l’hoquei. Coincidint amb el 50è aniversari del Festival de l’Hoquei Català, la gala d’entrega de premis es va fer al Castell de Castelldefels. En aquesta edició la Federació va afegir novetats i premis nous com els «Sticks per la Història» o als «Jugadors més veterans» o el «Jugador Promesa».

Júlia Pons va rebre la Medalla de Bronze al Mèrit Esportiu pels seus més de 100 partits com internacional amb la selecció absoluta femenina, però no va poder recollir-la en trobar-se a la concentració que la selecció ha fet aquests dies a Madrid i Londres com a preparació per al Mundial que es juga a l’agost.

Marc Miralles, jugador del primer equip del Club, va rebre el premi al Jugador Promesa de la Federació Catalana. Aquesta temporada el jugador s’ha incorporat a la rutina de la Selecció absoluta viatjant amb l’equip a Holanda i Bèlgica en els partits que ha fet l’equip nacional a principis de juny. A més, també a rebut el premi a millor jugador sub-21 de la Lliga Nacional (RFEH).

Una de les distincions noves de la Federació és Sticks per la Història. Aquest premi vol recordar a jugadors i jugadores d’hoquei que han deixat la seva marca en la història de l’esport. En aquesta edició s’han premiat als jugadors i jugadores que en la seva categoria han disputat més Jocs Olímpics. Del nostre Club va rebre aquest premi Sílvia Muñoz, olímpica els anys 2000 (Sydney), 2004 (Atenes) i 2008 (Beijing). La Sílvia va jugar al primer equip de la casa fins al 2003, després va fer una temporada al Rotterdam holandès i dues al Club de Campo de Madrid, abans de tornar al Divisió d’Honor Femení del CD Terrassa. En l’actualitat segueix jugant a l’AD Rimas de segona femenina. Núria Camón, formada al Club i en el primer equip de la casa fins el 2003 quan va marxar al Polo, també va rebre aquesta distinció en jugar també 3 Olimpíades (2000, 2004 i 2008).

Una altra de les distincions noves va recaure sobre Toni Nogués com a Jugador més veterà. En Toni juga a l’equip de Tercera del Club i és membre de l’Equip Master d’Espanya.