93 787 05 02       cdterrassa@cdterrassa.cat       654 34 69 01

Medalla de plata per Menorca Hockey CDT

El combinat Menorca Hockey i CD Terrassa va quedar segon el el 1r Campionat d’Espanya Màster per a jugadors majors de 40 anys.

L’equip de Madrid SPV Complutense va guanyar el Campionat d’Espanya després de guanyar l’equip organitzador a la fina per 2 gols a 1. El tercer classificat va ser l’Egara. El Torneig es va jugar a les instal·lacions de Les Pedritxes de la tarda de divendres 8 de juny fins al migdia del dissabte 10 de juny.

En el campionat van participar 12 equips vinguts de tot Espanya: SPV Complutense, RGC Covadonga, RC Jolaseta, Sardinero 1983, HockeyMur, Hockey Express, Menorca Hockey CD Terrassa, Honivogel, RC Polo, Club Egara, Atlètic Terrassa HC, Junior FC.

 

Enllaç a la pàgina ofical de la competició de la RFEH.

Enllaç a fotografies del Torneig fetes per Mar Molina.