93 787 05 02       cdterrassa@cdterrassa.cat       654 34 69 01

Les noies s’allunyen del descens

El Divisió d’Honor Femení aconsegueix una valuosa victòria a Bilbao.

Les jugadores entrenades per Xavier Torras guanyen per la mínima en la seva visita al Jolaseta. Amb aquesta victòria es separen dels equips de baix de la classificació i aconsegueixen un còmode coixí de cara als últims partits de la lliga.

Tot i disposar de més oportunitats i penals corners que l’equip local, els dos equips han disposat d’ocasions per avançar-se en el marcador, però no ha estat fins al final del tercer quart que Clara Ycart ha marcat l’únic gol de penal corner. En l’últim quart les locals han intentat empatar, però les vermelles s’han defensat fins a l’últim moment. Ja amb temps acabat han aconseguit anul·lar l’última ocasió del Jolaseta que ha disposat d’un penal corner amb temps acabat.

Les nostres jugadores es col·loquen en una cinquena posició, més o menys tranquil·la. La pròxima jornada, diumenge 22, juguen contra l’Atlètic Terrassa a casa a les 10.30. Les de Can Salas necessiten els punts per allunyar-se de la promoció i el descens i les nostres noies necessiten consolidar aquesta ratxa positiva i assegurar la posició de cara als play-offs.

Jugadores: Naia Alonso, Marta Bosque, Anna Colomer (portera), Laura Bruguera, Marta Folch, Silvia Gabarró (C), Marta Gibert, Maria Monroig, Clara Pineda, Júlia Pons, Mar Roig, Clara Ycart, Estel Forte (juv), Júlia Strappato (juv), Laia Vancells (juv), Aina Villoro (juv).

Equip tècnic: Xavier Torras, Ferran Díaz, Oriol Villoro, Casi Garreta.