93 787 05 02       cdterrassa@cdterrassa.cat       654 34 69 01

Les noies no passen a les semifinals

L’equip femení de Divisió d’Honor perd 2 gols a 1 amb el Club Ègara en el partit de quarts de finals de la Copa de la Reina que es va jugar divendres 9 a València.


En un partit molt igualat, les ratllades es van avançar en el minut 5 de partit de jugada. Les noies van tenir diverses ocasions i penals corners, i en un d’ells van aconseguir igualar el partit en el segon quart. Però les jugadores del Pla del Bon Aire van tornar a avançar-se, aquest cop de penal corner aconseguint el 2 a 1 definitiu. En la segona part les vermelles van intentar empatar el partit però cap de les ocasions ni dels penals corners van acabar dins de la porteria ratllada.

La Lliga Iberdrola torna aquest cap de setmana amb un important partit per les noies davant el SPV Complutense. L’equip femení és cinquè 9 punts darrere les madrilenyes, que són quartes. El partit es juga a Les Pedritxes diumenge 18 a les 12.30 hores.