93 787 05 02       cdterrassa@cdterrassa.cat       654 34 69 01

Les noies no dobleguen el SPV

Derrota de les noies de Divisió d’Honor davant el SPV Complutense per 2 gols a 1 que allunya a les de casa de la quarta posició i permet el Club Egara empatar a 12 punts amb elles.

La capitana del Terrassa, Sílvia Gabarró, va avançar a les nostres noies en el primer quart de penal córner. Amb el marcador 1 a 0 es va arribar a la mitja part.

Després de la mitja part les jugadores del Valdeluz van aconseguir dos penals córners que Lola Riera va transformar, donant la volta al marcador. Tot i que les vermelles van pressionar l’últim quart i de disposar de diverses ocasions i d’un penal quan faltaven dos minuts per acabar, no es va aconseguir l’empat.

Després del descans de Setmana Santa les noies juguen contra el Club Egara per la cinquena posició i allunyar-se de les posicions inferiors. Les jugadores vermelles visiten el Pla del Bon Aire diumenge 8 de març a les 12.45 hores.

Jugadores: Naia Alonso, Marta Bosque, Laura Bruguera, Anna Colomer (P), Marta Folch, Sílvia Gabarró (C), Marta Gibert, Alejandra Molina (P), Maria Monroig, Clara Pineda, Júlia Pons, Aina Villoro (juv), Denise Krimerman, Clara YcartMónica López (), Carolina Maturana (), Júlia Strappato (juv).

Equip tècnic: Xavier Torras, Ferran Díaz, Oriol Villoro, Quim Quintana, Laia Arnau, Casi Garreta.