93 787 05 02       cdterrassa@cdterrassa.cat       654 34 69 01

Les noies juguen la fase sector de sala de Madrid

L’equip de Divisió d’Honor femení ha quedat quart a la lliga catalana de sala de primera. Les jugadores han de viatjar a Madrid del 19 al 21 de gener a jugar la fase sector per aconseguir un bitllet per al Campionat d’Espanya de Sala que organitza el FC Barcelona del 2 al 4 de febrer.

El Campionat de Catalunya de primera femení de sala s’ha jugat en format lligueta en un sol cap de setmana. Els partits van començar divendres 12 de gener i han acabat diumenge 14 de gener. Els equips inscrits a la competició han estat: Atlètic de Terrassa, CD Terrassa, Club Egara, Club Egara B, FC Barcelona, Junior FC, i Línia 22 HC.

Les nostres noies van començar divendres perdent per 3 gols a 2 contra el campió, Junior FC. En el segon partit van empatar a 5 contra l’Egara. Dissabte van guanyar 7 a 0 al segon equip de l’Egara i van empatar a 3 contra el FC Barcelona. En la última jornada, les noies es van imposar per 5 a 1 al Línia, i amb la medalla de bronze en joc, van perdre l’últim partit contra l’Atlètic per 5 a 2.

Les jugadores haurán de viatjar el cap de setmana del 20 i 21 de gener a Madrid per jugar la fase sector d’accés al Campionat d’España. En la fase sector madrileña jugaran contra la Real Sociedad 1927,  l’andalús ACD Liceo Sagrado Corazónn i l’Agonek canari.