93 787 05 02       cdterrassa@cdterrassa.cat       654 34 69 01

Les noies es queden fora de la Final4

El Divisió d’Honor Femení cau en els quarts de final del play off de la Lliga Iberdrola d’hoquei.

 

Dissabte al matí es va jugar el primer partit de la ronda de quarts entre les nostres noies i el Junior FC. Tot i el resultat de 3 gols a 0 per les de Sant Cugat, el partit va ser igualat, amb fases de control per als dos equips, però l’efectivitat a les àrees van decidir el marcador. Pràcticament amb un 100% d’encert, les jugadores del Junior es van imposar en el primer partit.

Diumenge al matí es va disputar el segon partit del play off. Les noies havien de guanyar el partit com a mínim per tres gols de diferència. Les vermelles van ser més agressives i van atacar durant tota la primera la porteria del Junior, marcant un gol en el minut 10. Al final de segon quart les noies van fallar un penal corner amb temps acabat que hagués afegit més tensió al partit. En el tercer quart l’equip de Sant Cugat van aconseguir empatar el partit i canviar el rumb del partit, passant a dominar més el joc i passant l’eliminatòria.

Jugadores: Naia Alonso, Marta Gibert, Laura Bruguera, Júlia Strappato, Sílvia Gabarró (C), Maria Monroig, Clara Pineda, Marta Bosque, Marta Folch, Clara YcartJúilia Pons, Denis Krimerman, Mar Roig, Mònica López, Estel Forte, Aina Villoro, Anna Colomer (P), Anna Rodó (P).

Equip tècnic: Xavier TorrasFerràn Díaz, Oriol Villoro, Casi Garreta, Quim Quintana.