93 787 05 02       cdterrassa@cdterrassa.cat       654 34 69 01

Les noies es consoliden a mitja taula

El DHF es consolida a la cinquena posició

Les noies jugaran la Copa de la Reina de Valencia del 9 a l’11 de març

Un gol d’stroke dona la victòria al Divisió d’Honor en l’últim partit de la primera volta de la Liga Iberdrola d’Hockey. Les noies de Divisió d’Honor van guanyar al potent equip de la Real Societat de Sant Sebastià per 1 gol a 0. Les jugadores del Terrassa van demostrar una gran solidesa defensiva i van deixar les basques sense marcar cap gol a pesar de les ocasions que van tenir.

Al tercer quart els àrbitres van assenyalar penal stroke després que la pilota impactes el cos d’una jugadora basca impedint que entrés a porteria. Clara Ycart va transformar l’stroke i va posar el definitiu 1 a 0 en el marcador. A l’últim quart les jugadores donostiarres van intentar igualar el partit, però la defensa del Terrassa es va mantenir ferma i va mantenir la porteria a 0.

Aquesta victòria situa les vermelles en la cinquena posició a 5 punts del quart classificat, el Junior i la pròxima jornada de la lliga nacional no és fins a finals de febrer. Les noies jugaran la Copa de la Reina el 9, 10 i 11 de març a València. El següent partit que jugaran correspon al Campionat de Catalunya, jugaran a l’Estadi Martí Colomer contra el Línia 22 HC a les 16.30 de dissabte 25 de novembre.

Jugadores: Laia Vancells, Marta Bosque, Laura Bruguera, Anna Colomer (P), Maria Monroig, Marta Folch, Silvia Gabarró (C), Marta Gibert, Alejandra Molina (P), Clara Pineda, Júlia Pons, Mar Roig, Arola Ycart, Clara Ycart, Nina Adell, Carol Maturana, Julia Strappato.

Equip tècnic: Xavier Torras, Ferran Diaz, Oriol Villoro, Laia Arnau.

 

Enllaç a la galeria de fotografies fetes per Ramón Gibert.