93 787 05 02       cdterrassa@cdterrassa.cat       654 34 69 01

Les noies cauen a Canàries

El Divisió d’Honor femení perd 2 gols a 1 contra l’UD Taburiente.

Després de la derrota les nostres noies segueixen cinquenes amb 21 punts. Les canàries es van avançar en el marcador en el segon quart de jugada i a cinc minuts de la mitja part van ampliar l’avantatge de penal corner per arribar al descans 2 a 0. A la represa, Denise va marcar l’únic gol de les vermelles de penal corner deixant el marcador final 2 a 1.

Les noies juguen diumenge 6 a Les Pedritxes a les 12.30 contra el Junior, un equip contra el qual pot ser que juguin també els play-offs de quarts de finals de la lliga.

Jugadores: Naia Alonso, Marta Bosque, Laura Bruguera, Anna Colomer (P), Marta Folch, Silvia Gabarró (C), Marta Gibert, Alejandra Molina (P), Maria Montorig, Clara Pineda, Júlia Pons, Mar Roig, Denise Krimerman, Clara Ycart, Julia Strappato, Aina Villoro.
Equip Tècnic: Xavier Torras, Ferran Díaz.