93 787 05 02       cdterrassa@cdterrassa.cat       654 34 69 01

Les mamis guanyen a Saragossa

El nostre equip de mamis guanya el Torneig ‘San Jorge’ jugat durant les festes del Pilar, el 6, 7 i 8 d’octubre, a Saragossa. Els veterans d’Aragón Hockey Club han organitzat la vuitena edició de la competició en el Parc Esportiu Ebre de Saragossa amb la participació de l’equip local Pilaricas, RRC Covadonga, dos equips del Castelldefels, Leonas Rosas (de Madrid) i les nostres mamis.

L’equip està compost per Eva Nogueres, Begoña Márquez, Susana Maíllo, Eva Maíllo, Sandra Safont, Marta Vilarasau, Cristina Riba, Marta Marín i Anna Aguadé. L’equip tècnic de les mamis està format per Jorge Fernández i Agustí Ramírez.

Resultats:

Real Grupo de Cultura Covadong 0 – 2      CD Terrassa
Casteldefels Hockey Club B 1 – 0      CD Terrassa
 Pilaricas Vach Hockey 0 – 1      CD Terrassa
Leonas Rosas 1 – 1      CD Terrassa
Castelldefels Hockey Club A 0 – 1      CD Terrassa