93 787 05 02       cdterrassa@cdterrassa.cat       654 34 69 01

Les juveniles juguen la final de Catalunya contra el Junior

Aquest cap de setmana es juguen els últims partits del Campionat de Catalunya de la categoría juvenil. Les noies juguen la final a doble partit contra el Junior, mentre que els nois es juguen la tercera plaça davant el RC Polo a doble partit també.

L’equip femení juvenil ha arribat a la final després de guanyar l’Atlètic Terrassa en les semifinals, guanyant el primer partit 2 a 1 i el segon 4 a 1. Com a primeres de la lliga regular, i amb la plaça al Campionat d’Espanya assegurada, les noies juguen aquest dissabte 9 de juny a les 16.30 hores al camp del Junior el primer partit de la final. El segon partit el juguen diumenge 10 de juny a les 15.30 a Les Pedritxes.

Els nois van perdre les semifinals contra l’Atlètic. En el primer partit el resultat va ser de 0 a 2 pels de Can Salas, mentre que en el segon el resultat va ser de 5 a 2 per l’Atlètic. L’equip masculí es juga la medalla de bronze contra el RC de Polo. El primer partit es juga dissabte a Les Pedritxes a les 15.00 hores, i el segon l’equip es desplaça a Barcelona per jugar a les 10.00 del matí el partit final.