93 787 05 02       cdterrassa@cdterrassa.cat       654 34 69 01

Les juveniles es proclamen Campiones de Catalunya de sala 2018

Les noies del juvenil del Club guanyen la lliga del Campionat de Catalunya de sala. A diferència del torneig masculí, que s’ha dividit en dos grups i s’han jugat semifinals i final, el campionat femení ha tingut un format de lligueta en la qual els equips jugaven un partit contra els altres equips.

Les noies van començar la lliga guanyant per 6 a 0 al RC de Polo. En el segon partit van empatar a 2 amb l’Atlètic de Terrassa a pesar de tenir ocasions per guanyar el partit. Contra el primer equip del Junior FC el resultat va ser de victòria per 4 a 1 i contra el segon equip van guanyar 11 a 0. L’últim partit de la lliga va ser contra el Club Egara i la victòria per 7 gols a 0 va assegurar la primera plaça del campionat.

Les noies jugaran el Campionat d’Espanya que organitza el nostre club del 9 a l’11 de febrer al Pavelló Municipal de Matadepera.

Jugadores: Estel Forte, Júlia Strappato, Júlia Gamiz, Aina Villoro, Laia Vancells, Marta Garcia, Marta Cardús, Gemma Ameijeiras, Maria Fonollosa, Maria Vera, Itziar Fontans.

Equip tècnic: Albert Bernades, Pipo Colomer, Quim Quintana, Francesc Vera.