93 787 05 02       cdterrassa@cdterrassa.cat       654 34 69 01

Les jugadores del Club Ivet Muñoz i Ivet Puig juguen amb les Redsticks35

La selecció espanyola +35, coneguda també com Redsticks35, es prepara per particiapar a la 4a edició de la Copa del Mon EXIN Masters (EXIN Masters World Cup).

Les Redsticks35 es un equip de nova creació format amb jugadores +35 que jugarà a la Copa del Mon. Aquesta competició es celebra cada 2 anys i està promoguda des del 2012 per la International Master Hockey Association (IMHA) i reconeguda per la Federació Internacional de Hockey (FIH).

El club Egara organitza la quarta edició de la competició del 27 de juliol al 5 d’agost, on participen més de 3000 jugadores en 132 equips de 24 països diferents. Les jugadores espanyoles es mediran als equips d’Austràlia, Anglaterra, Nova Zelanda, Ghana, Sri Lanka i Estats Units.

Les RedSticks35 han iniciat una campanya de crowdfunding (www.sponsor.me/redsticks35) per recaptar els diners necessaris per pagar els desplaçaments de les jugadores, els entrenaments, les dietes, etc.

Jugadores: Ángela García, Berta Berán, Eva Quiroga, Marina Calcagno, Patricia Domingo, Verónica Moreno, Virginia de Novoa, Ana Rengel, Gemma Lucas, Ivet Muñoz, Lidia Arbós, Marta François, Eliana Gramajo, Fernanda Genta, María Sánchez, Paloma Rozas, Marian Ruiz, Alejandra Dinucci, Angela Gallen e Ivet Puig.

Equip tècnic: Adrián Wilches (entrenador), Patricia Amate (delegada), Pablo Tarditti (fisioterapeuta) y Lén
Collado (dietista deportiva).

Es pot seguir a les Redsticks35 a través de Instagram, Facebook i Twitter: @redsticks35.

 

Patrocinadors de l’equipBlau Hotels ResortsLentillas para míESL Idiomas.