93 787 05 02       cdterrassa@cdterrassa.cat       654 34 69 01

Les Cadetes juguen el Campionat d’Espanya

El cadet femení juga el XIV Campionat d’Espanya Cadet Femení que es juga al Pla del Bon Aire del 24 al 27 de maig. Les noies han quedat enquadrades en el Grup B juntament amb Atlètic Terrassa HC, CH Sardinero i SPV Complutense. A l’altre grup juguen Junior FC, Club Egara, Club de Campo i RS Tenis.

Calendari dels partits (es juguen al Camp 2)

Dijous 24 de maig – 13.00h – Atlètic de Terrassa vs CD Terrassa

Divendres 25 de maig – 9.15h – Sardinero vs CD Terrassa

Divendres 25 de maig – 16.15h – CD Terrassa vs SPV Complutense

Clica per accedir a la pàgina del la RFEH del Campionat.

Jugadores: Clara Tarragó, Berta Mata, Júlia Manaut, Alba Puig, Maria Strappato, Lena Alonso, Abril Jornet, Nona Vancells, Vinyet Blasi, Mariona Castillo, Berta Fonollosa, Júlia Suárez, Anna Marin, Inma Martin, Fional Adell, Emma Pirla.

Equip tècnic: Ferran Díaz (entrenador), Quim Quintana (preparador físic), i Esteve Tarragó (delegat).