93 787 05 02       cdterrassa@cdterrassa.cat       654 34 69 01

Les cadetes es classifiquen pel Campionat d’Espanya

Les noies guanyen amb dues victòries i un empat la fase sector que han jugat a València.

L’equip cadet femení va jugar a València la fase sector d’accés al Campionat d’Espanya. En el camp de Beteró van guanyar 3 a 1 a l’equip madrileny del CH Pozuelo, 2 a 0 contra el CH Xaloc, i a l’últim partit de la fase van empatar a 0 contra el València CH. Amb aquests resultats van quedar primeres de grup i passen a la fase final del campionat nacional.

El XIV Campionat d’Espanya Cadet Femení es juga al Pla del Bon Aire del 24 al 27 de maig. Les noies han quedat enquadrades en el Grup B juntament amb Atlètic Terrassa HCCH Sardinero i SPV Complutense. A l’altre grup juguen Junior FC, Club Egara, Club de Campo i RS Tenis.

Calendari dels partits (es juguen al Camp 2)

Dijous 24 de maig – 13.00h – Atlètic de Terrassa vs CD Terrassa

Divendres 25 de maig – 9.15h – Sardinero vs CD Terrassa

Divendres 25 de maig – 16.15h – CD Terrassa vs SPV Complutense

Clica per accedir a la pàgina del la RFEH del Campionat.

 

Jugadores: Clara Tarragó, Júlia Manaut, Alba Puig, Maria Strappato, Lena Alonso, Abril Jornet, Nona Vancells, Vinyet Blasi, Mariona Castillo, Berta Fonollosa, Júlia Suárez, Anna Marin, Inma Martin, Fional Adell, Emma Pirla.

Equip tècnic: Ferran Díaz (entrenador), Quim Quintana (preparador físic), i Esteve Tarragó (delegat).