93 787 05 02       cdterrassa@cdterrassa.cat       654 34 69 01

L’Atlètic venç al DHM a Can Salas

Els nois de Divisió d’Honor Masculí van perdre el derbi contra l’Atlètic de Terrassa. L’equip groc-i-negre va ser més efectiu de cara a porteria, sobretot amb els penals corner. El CD Terrassa va començar perdent per 2 a 0, els vermells van reaccionar i van escurçar diferències 2 a 1, i van disposar de fins a 6 penals corners, però no van aconseguir batre la defensa de l’Atlètic. Finalment, els grocs van aconseguir 3 gols més i van situar el marcador final en 5 a 1.

Jugadors: Albert Carnicer (P), Jan Calvache (P), Jaume Ventayol, Joan Amorós, Pablo Purcell, Victor Guerra, Xavier Prat, Ignasi Avellaneda, Oriol Bach, Josep Barnés, Isaac de Ignacio-Simó, Jan Lara, Pau Masip, Oriol Garreta, Marc Lara (C), Nil Roura, Enrico Elifh

 

Equip tècnic: Juan Manuel Mas, Joan Ribas, Marc Gómez, Néstor Llobet.