93 787 05 02       cdterrassa@cdterrassa.cat       654 34 69 01

L’AD Rimas seguirà a primera

El segon equip de la casa ha quedat fora de l’ascens a DHB.

Els nois del Rimas van viatjar a València per jugar la fase final d’ascens a Divisió d’Honor B. Després de passar la fase prèvia guanyant els tres partits i les semifinals arrossegant la derrota contra el Barrocás per 3 a 2 a la fase final, el Rimas va viatjar a València per jugar contra l’organitzador, el Giner de los Ríos, i el Benalmádena. Per pujar a DHB havien de guanyar els dos partits, però no van poder aconseguir les victòries necessàries.

El primer partit es va jugar divendres 25 contra l’equip organitzador de la fase final, el Giner de los Ríos. Després d’un mal inici on l’equip vermell va encaixar dos gols en els primers 7 minuts, els jugadors de Terrassa van reaccionar i van empatar el partit a dos. Els valencians es van tornar a avançar i els vermells a igualar. En un penal corner cap al final del partit els locals van acabar marcant i guanyant el partit per 4 gols a 3.

En l’últim partit de la competició, dissabte 26, i sense opcions a pujar el Rimas va perdre per 1 solitari gol del Benalmádena a 0. Tot i dominar pràcticament tot el partit i disposar de més i millors ocasions la defensa del Benalmádena va aconseguir deixar el marcador a 0 i guanyar el partit.

Després d’aquesta fase final, els equips que han aconseguit pujar de forma directa són el Benalmádena i el Giner de los Ríos, mentre que Barrocás haurà de jugar el play-off d’ascens conta el Sardinero de Santander, últims de la DHB.