93 787 05 02       cdterrassa@cdterrassa.cat       654 34 69 01

L’AD Rimas passa a les semifinals d’ascens a la DHB

L’equip de primera guanya els tres partits a Sant Sebastià i passa a les semifinals per l’ascens a DHB. La següent fase es juga a Ourense de l’11 al 13 de maig contra el Barrocas, el CD INEF Madrid i el CA San Vicente Universidad de Alicante

 

Els jugadors de primera van guanyar tots els partits de la fase prèvia per quedar primers i aconseguir el bitllet per la fase semifinal del Campionat d’Espanya que dóna places per pujar a Divisió d’Honor B. L’equip va jugar el primer partit contra el CH Xaloc divendres a la tarda. Als nois els va costar entrar en competició però van tirar endavant l’encontre contra els Valencians i van guanyar per 3 gols a 1.

El Rimas va jugar el segon partit contra el Pasaiako Trintxer. El joc va ser molt més fluid, amb molts moments de control i una forta pressió.Tot i disposar de moltes ocasions el resultat va ser força ajustat però es va guanyar el partit per 2 a 1. En el tercer i últim partit l’equip va jugar contra l’organitzador i equip local Kale Lagunak. Va ser un partit amb molta tensió, ja que si els bascs passaven ronda si guanyaven el partit. Els nois van jugar un altre bon partit i tot i disposar de moltes ocasions només es va aconseguir guanyar per la mínima, 1 a 0, però es va aconseguir l’objectiu.

En la fase de semifinals l’equip viatja a Ourense per jugar divendres a les 20.00 contra el CD INEF Madrid; dissabte contra els locals del Barrocas a les 19.00; i diumenge a les 10.00 del matí contra els valencians del CA San Vicente Universidad de Alicante.

Jugadors: Sergi Bosque (C), Aleix Antonell, Biel Colomer, Santi Bernades, Àlex Dalmau, Aleix Roset, Gerard Hernández, Pol Fontanes, Quim Pons, Pol Font, Ton Torrente, Francesc Roset, Aleix Solanelles, Carles Folch, Roger Vidal, Jan Calvache (P).

Entrenador: Néstor Llobet

Delegats: Xavi Bosque, Kiku Roset.