93 787 05 02       cdterrassa@cdterrassa.cat       654 34 69 01

L’AD Rimas de primera juga la fase prèvia d’ascens a DHB

L’equip de primera viatja a Sant Sebastià per jugar la primera de les tres fases d’ascens a Divisió d’Honor B.

Els nois del segon equip de la casa van al País Basc per jugar la fase prèvia d’ascens contra dos equips Bascos, Kale Lagunak i Pasaiako Trintxer, i el valencià CH Xaloc. El primer partit dels nois serà contra el Xaloc divendres 4a les 19.00 de la tarda. El segon partit jugaran contra el Trintxer dissabte 5 a 16.45. L’últim partit, diumenge 6 a les 13.00, els nois jugaran contra els guanyadors de la lliga nord, el Kale Lagunak.

Jugadors: Sergi Bosque (C), Aleix Antonell, Biel Colomer, Santi Bernades, Àlex Dalmau, Aleix Roset, Gerard Hernández, Pol Fontanes, Quim Pons, Pol Font, Ton Torrente, Francesc Roset, Aleix Solanelles, Carles Folch, Roger Vidal, Jan Calvache (P).

Entrenador: Néstor Llobet

Delegat: Xavi Bosque