93 787 05 02       cdterrassa@cdterrassa.cat       654 34 69 01

Hockey per Terrassa i BBVA col·laboren en l’impuls del hockey

El Grup BBVA a Catalunya, format per BBVA i Catalunya Caixa, ha signat avui un conveni de col·laboració amb Hockey per Terrassa, el projecte integrat pels clubs terrassencs Atlètic Terrassa, Club Egara i CD Terrassa. Hockey per Terrassa es va constituir des del seu inici per donar projecció i millorar aquest esport tan arrelat a la ciutat amb més de 100 anys d’història. Ara, BBVA s’hi suma com a col·laborador per donar-hi el suport necessari que permeti desenvolupar la seva tasca d’acostament del hockey als nens i nenes de la ciutat, fent créixer alhora les escoles de cada un dels clubs, de millora del rendiment esportiu dels equips terrassencs en totes les categories, així com de desenvolupament de projectes de hockey per a discapacitats.

El conveni ha estat signat per part de Lluís Santolaria, director de zona de BBVA, Francesc Salvatella, president de Hockey per Terrassa, i els presidents dels 3 clubs esportius: Marià Lara, president del CD Terrassa Hockey, Pere Marcet, president del Club Egara i Josep Mª Biosca, president de l’Atlètic Terrassa Hockey Club. La col·laboració inicialment tindrà vigència fins al final de la propera temporada.

Aquest acord és, per part de BBVA, una clara traducció de la proximitat lligada al foment de les entitats i activitats del territori. El foment de l’esport i el vincle que el hockey egarenc crea al territori i la seva gent són elements clau del compromís de col·laboració de BBVA amb Hockey per Terrassa.