93 787 05 02       cdterrassa@cdterrassa.cat       654 34 69 01

Gran partit dels nois a Madrid

L’equip masculí de la casa s’emporta un empat de la seva visita al Club de Campo.

Els nois de Divisió d’Honor masculí han empatat a 3 gols contra els segons de la classificació. En un emocionant partit, els jugadors vermells van competir fins a l’últim minut per endur-se un valuós punt del Club de Campo Villa de Madrid, un camp on només un altre equip ha aconseguit un altre empat.

Els nostres jugadors van aconseguir sobreposar-se al matiner gol dels madrilenys que ja en el minut 2 de partit s’havien avançat en el marcador. Els vermells van aconseguir empatar a les acaballes del primer quart amb un desvio a l’escaire d’Oriol Bach. En el segon quart els dos equips van disposar d’ocasions però no es van materialitzar en gols.

Va ser en el tercer quart quan es va marcar. L’Oriol Garreta va batre al porter de la capital de penal stroke per avançar al nostre equip. L’alegria no va durar ni un minut quan van xiular un altre penal stroke a l’àrea vermella que els madrilenys van transformar.

Amb moltes anades i vingudes per part dels dos equips, els nostres nois van provocar un penal corner que va ser enviat al pal per Jaume Ventayol, però Pau Masip va aprofitar el rebot per marcar i tornar a avançar als de Les Pedritxes. El Club de Campo es va llençar a l’atac i van aconseguir un penal corner 4 minuts després que va transformar el seu especialista amb un potent arrastre. Tot i que a l’últim quart els dos equips van disposar d’ocasions, cap dels jugadors va aconseguir marcar un gol que donés la victòria.

L’equip masculí empata a 14 punts amb el FC Barcelona, però segueix en la setena posició. Aquest cap de setmana els nois juguen diumenge 22 contra el cuer de la lliga a les 12.30 hores a Les Pedritxes. L’Atlético San Sebastián ha de guanyar per intentar salvar la categoria i els nois han d’aconseguir una victòria per deixar enrere els fantasmes del descens quan encara s’han de jugar tres partits més: Atlètic Terrassa, FC Barcelona i Complutense.

Jugadors: Pol Solano (P), Alberto Carnicer (P),Genís Castells, Ignasi Avellaneda, Joan Amorós, Jaume Ventayol, Pablo Purcel, Víctor Guerra, Jan Lara, Oriol Bach, Isaac de Ignacio-Simó, Pau Masip, Edu de Ignacio-Simó, Xavi Prat, Marc Lara, Oriol Garreta, Enrico Elifh.

Equip tècnic: Juan Manuel Mas, Néstor Llobet, Joan Ribas.