93 787 05 02       cdterrassa@cdterrassa.cat       654 34 69 01

Gran diumenge d’hockey a Les Pedritxes

Els dos equips de Divisió d’Honor guanyen els seus partits a Les Pedritxes consolidant les seves respectives posicions.

L’equip femení començava el matí del diumenge a les 10.30 contra l’Atlètic Terrassa en un derbi. Les jugadores de Can Salas buscaven guanyar punts per separar-se de les últimes posicions mentre que les nostres jugadores jugaven per consolidar la cinquena posició. En un partit de molt control l’Atlètic s’ha avançat en el marcador, però les noies vermelles han empatat abans d’acabar el primer quart amb un penal corner marcat per Denise Krimerman. Ja en el tercer quart Laura Bruguera ha marcat el definitiu 2 a 1 després d’un fort xut de revés.

Amb aquesta victòria les noies es consoliden en la cinquena posició amb 21 punts a falta de tres partits. Aquest cap de setmana juguen a Gran Canària contra l’UD Taburiente, que ha sortit de l’última posició de la lliga i ara està un punt per sobre del RC Jolaseta.

El Divisió d’Honor masculí ha guanyat contra l’Atlético San Sebastián també per 2 gols a 1 en el partit jugat a les 12.30 a Les Pedritxes. Els nois han jugat un partit efectiu i s’asseguren la sèptima posició. Oriol Bach ha avançat els vermells, però els bascos han empatat a l’acabar el primer quart. En el segon quart Mac Miralles ha tornat a avançar l’equip amb un penal corner. Tot i disposar d’algunes ocasions més el marcador no s’ha mogut.

Els nois segueixen setens a la classificació amb 17 punts, els mateixos que el FC Barcelona. El pròxim partit és el derbi contra l’Atlètic Terrassa diumenge 29 a les 12.30 hores a Les Pedritxes.

Les noies de segona han aprofitat les rares ocasions en les quals els dos equips de Divisió d’Honor juguen a casa el mateix diumenge per organitzar un exitós dinar després dels partits. D’aquesta manera han recaptat fons per anar a la fase d’ascens a primera nacional.

 

Equip femení

Jugadores: Naia Alonso, Marta Bosque, Laura Bruguera, Anna Colomer (P), Marta FolchSilvia Gabarró (C), Marta Gibert, Alejandra Molina (P), Maria Monroig, Clara Pineda, Júlia Pons, Mar Roig, Denise Krimerman, Clara YcartMónica López, Carolina Maturana, Júlia Strappato.

Equip tècnic: Xavier Torras, Ferran Díaz, Casi Garreta, Quim Quintana, Laia Arnau, Oriol Villoro.

 

Equip masculí

Jugadors: Pau MasipPablo PurcellEnrico Elifh, Oriol Bach, Ignasi Avellaneda, Oriol Garreta, Xavier Prat, Jan Lara, Marc Lara (C), Nil Roura, Joan Amorós, Victor Guerra, Marc Miralles, Alberto Carnicer (P), Pol Solano (P), Pepe Barnés, Jaume Ventayol.

Equip tècnic: Juanma Mas, Néstor Llobet, Marc Gómez, Quim Quintana, Joan Ribas.

 

Galería de fotos del partit entre el CD Terrassa i l’Atlètic Terrassa femení fetes per Ramón Gibert.