93 787 05 02       cdterrassa@cdterrassa.cat       654 34 69 01

Finalitza la setzena edició del TEEH, la més internacional de la història

Aquest diumenge, ha finalitzat a Les Pedritxes la XVI edició del TEEH, el Torneig Europeu d’Escoles, que enguany ha comptat amb la presència internacional, més important de la seva història, amb clubs europeus de 5 països diferents (Anglaterra, França, Alemanya, Itàlia i Holanda).

En total, 18 clubs, 68 equips, i més de 750 jugadors, han pres part en el TEEH 2016, dividits entre les categories Prebenjamí, Benjamí, Aleví, Infatil i Cadet (de 6 a 15 anys).

En la categoria Prebenjamí mixt, el campió ha estat el Sant Andreu, i el segon classificat l’Iluro; en categoria Benjamí femení, el 1er classificat ha estat el Club Egara, per davant del Matadepera 88 (blanc); en categoria Benjamí masculí, el campió ha estat el CD Terrassa, que ha superat en la final a l’Atlètic de Terrassa; en la categoria Aleví femení , l’equip campió ha estat l’Atlètic de Terrassa i el subcampió, el CD Terrassa; en Aleví masculí, el primer classificat ha estat l’Atlètic, i el subcampió el CD Terrassa; en categoria Infantil Femení, el campió ha estat el CD Terrassa, i el segon classificat el Berliner SC; en categoria Infantil Masculí, l’Atlètic s’ha proclamat campió, per davant del Rimas; en categoria Cadet Femení, el CD Terrassa ha superat en la final a la Selecció Catalana Sots-15; i en categoria Cadet Masculí, el CD Terrassa es va proclamar campió, al guanyar la final al FC Barcelona.

Marià Lara, president del CD Terrassa, ha fet una valoració molt positiva

d’aquesta XVI edició, “estem molt contents del desenvolupament del campionat durant els tres dies, ja que ha estat una autèntica festa del hockey. Sobretot vull agrair, la tasca fonamental de tots els voluntaris i treballadors del club, que han contribuït a que el TEEH 2016, hagi estat un èxit”.

El club de Les Pedritxes, ja comença a preparar des d’avui mateix, la XVII edició del Torneig Europeu d’Escoles de Hockey.