93 787 05 02       cdterrassa@cdterrassa.cat       654 34 69 01

Empat in extremis contra l’Atlètic

El Divisió d’Honor Masculí empata a 2 en els últims segons.

Els nois van començar el seu partit diumenge i el van acabar dimarts al vespre. Després de començar diumenge 15 minuts tard per tempesta elèctrica, el partit es va suspendre quan faltaven 10 minuts i 31 segons, quan va començar a caure llamps i a pedregar.

Diumenge a Les Pedritxes es va veure un partit força igualat, ambdós equips esperant per tenir espais per atacar. Els nostres van acabar obrint el marcador en el segon quart amb un gol de penal Corner de Marc Miralles, per minuts després l’Atlètic va igualar el marcador de jugada. Ja a la represa els grocs van posar-se 2 a 1 amb un altre gol de jugada.

El partit es va trencar amb atacs i contraatacs dels dos equips, però quan quedaven una mica més de 10 minuts 30 segons va començar una tempesta que va fer parar definitivament el partit. El temps que quedava es va jugar dimarts al vespre. Durant aquest10 minuts l’Atlètic va tenir ocasions per tancar el partit, però no van aconseguir marcar. Quan quedaven 3 minuts i mig els vermells van treure el porter per jugar amb 11 jugadors de camp. Tot i arriscar, la nostra defensa va aguantar. Pablo va treure una pilota pràcticament a la línia de gol.

Ja dintre de l’últim minut els jugadors del Club van assetjar l’àrea groga amb alguna incursió i pilotes centrades a dins. Quan faltaven pocs segons un centre va arribar a la zona del punt d’stroke on Pepe Barnés va enviar la pilota a l’escaire de la porteria de l’Atlètic empatant el partit a 2 i aconseguint un valuós punt que garanteix els playoffs per al nostre equip masculí.

Diumenge 6 de maig els nois visiten el Pau Negre per jugar a les 12.45 contra el FC Barcelona per intentar trencar l’empat a 18 punts que els dos equips tenen.

JugadorsAlberto Carnicer (P), Eduard de Ignacio-Simó, Enrico Elifh, Oriol Garreta, Genís Castells, Jan Lara, Marc Lara (C), Marc Miralles, Ignasi Avellaneda, Nil Roure, Pablo Purcell, Pau MasipPepe Barnés, Pol Solano, Oriol Bach, Victor Guerra, Jaume Ventayol.

Equip tècnicJuan Manuel Mas, Néstor Llobet, Joan Ribas, Quim Quintana, Marc Gómez.