93 787 05 02       cdterrassa@cdterrassa.cat       654 34 69 01

Els nois sorprenen l’Egara a casa seva

El Divisió d’Honor Masculí guanya per 2 a 1 al Club Egara en la seva visita al Pla del Bon Aire aquest passat diumenge 18 de març. Aquests tres punts fan pujar una posició als nois, de la setena posició passen a ser sisens.

Els vermells van fer un partit molt seriós, mantenint una alta intensitat defensiva. Això va permetre contenir l’equip ratllat al llarg del primer quart. Durant el segon quart es va seguir treballant defensivament per evitar que els jugadors ofensius de l’Egara trobessin cap forat, però també es van estirar les línies ofensives i es va arribar amb més perill a l’àrea blanc i blava, es van arribar a tirar cinc penals córners, però la defensa egarenca i el seu porter van aturar els intents dels nostres nois.

Va ser a la segona part quan es va decidir el partit. Marc Miralles va marcar el primer gol al minut 7 de la represa després d’una gran jugada i un fort xut de revés que va batre l’internacional Quico Cortès. A l’últim quart, Victor Guerra va interceptar una bola al mig camp i va assistir a Miralles que va marcar un altre cop deixant el marcador 2 a 0. L’Egara es va estirar i Pau Quemada va reduir distàncies de penal corner però no va poder igualar el partit.

La següent jornada és el 8 d’abril, després del descans de Setmana Santa, a les 12.30 a Les Pedritxes contra el RS Tenis. L’equip santanderí ha tornat fort del descans d’hivern. Tot i caure derrotat per 0 a 2 contra l’Atlétic Terrassa i contra el Club de Campo per 3 a 1, ha guanyat l’Atlético de San Sebastià per 2 a 1, retallant a dos punts l’avantatge donostiarres, apropoant-se a la promoció, i situant-se en la lluita per la permanència.

Jugadors: Pol Solano, Alberto Carnicer, Joan Amorós (C), Genís Castells, Victor Guerra; Pablo Purcel, Ignasi Avellaneda, Marc Miralles, Jan Lara, Oriol Bach; Josep Barnés, Isaac de Ignacio-Simó, Oriol Garreta, Pau Masip, Enrico Elifh, Nil Roure, Xavier Prat.

Equip tècnic: Juan Manuel Mas, Néstor Llobet, Joan Ribas, Marc Gómez.