93 787 05 02       cdterrassa@cdterrassa.cat       654 34 69 01

Els nois perden el derbi contra l’Egara

El Divisió d’Honot Masculí va caure per 1 gol a 4 davant el Club Egara en el partit ajornat per la participació de l’equip ratllat en l’EHL. Els del Pla de Bonaire van començar amb intensitat i ja al minut dos havien llençat un penal còrner al pal de la porteria que defensa Alberto Carncicer. Poc després marcarien amb un desvío de l’internacional Pau Quemada. Tot i aguantar el resultat de 0 a 1 durant la primera part, els nostres nois no van poder treure’s de sobre el domini de l’Egara.

Ja a la segona part, l’equip blanc-i-blau marcaria el segon gol de penal còrner. Pocs minuts després una jugada portada per Enrico i finalitzada per Marc Lara reduiria la distància pels vermells en el marcador. La reacció va ser insuficient, i en l’últim quart els jugadors de l’Egara van marcar dos gols més després de dos contraatacs.

Aquest diumenge 5 de novembre de novembre l’equip masculí visita l’Atlètic de Terrassa a Can Salas a les 12.30.

Jugadors: Alberto Carnicer (P), Jan Calvache (P), Joan Amorós, Ignasi Avellaneda, Pablo Purcell, Xavi Prat, Jaume Ventayol, Jan Lara, Pau Masip, Josep Barnés, Oriol Bach, Victor Guerra, Eduard de Ignacio-Simó, Enrico Elifh, Oriol Garreta, Marc Lara (C), Nil Roura.

Equip tècnic: Juan Manuel Mas, Joan Ribas, MArc Gómez, Quim Quintana, Néstor Llobet.