93 787 05 02       cdterrassa@cdterrassa.cat       654 34 69 01

Els nois perden contra el Tenis

En un partit passat per aigua els jugadors de Santander van ser més efectius i surten de l’última plaça de descens directe.

El Divisió d’Honor masculí va perdre per 1 gol a 3 en la visita del RS Tenis a Les Pedritxes. En un mal partit, els nostres nois van caure davant un Tenis renovat que necessitava la victòria per sortir de la plaça de descens directe. Els de Santander es van avançar en el marcador de penal corner just abans d’anar al descans. En el tercer quart van aconseguir posar-se 3 a 0 després d’un gol de jugada i d’un altre gol de rebot de penal corner. Els jugadors de casa van intentar remuntar fins a l’últim moment, però només van aconseguir marcar a cinc minuts del final del partit.

L’equip masculí viatja a Madrid per jugar contra el Club de Campo aquest diumenge 15 d’abril a les 13.00 hores.

Jugadors: Pol Solano (P), Alberto Carnicer (P), Genís Castells, Pablo Purcel, Jaume Ventayol, Ignasi Avellaneda, Víctor Guerra, Joan Amorós, Oriol Bach, Jan Lara, Marc Miralles, Josep Barnés, Pau Masip, Oriol Garreta, Enrico Elifh, Marc Lara (C), Xavier Prat.

Equip tècnicJuan Manuel Mas, Néstor Llobet, Joan Ribas, Marc Gómez, Quim Quintana.