93 787 05 02       cdterrassa@cdterrassa.cat       654 34 69 01

Els nois empaten davant el FC Barcelona

Diumenge es va viure un intens partit entre el Divisió d’Honor masculí i el FC Barcelona. Els nois van fer una fluixa primera part, que va permetre l’equip barceloní avançar-se en el marcador amb dos gols, un de penal corner i un altre de jugada de contraatac.

La tercera part va ser totalment diferent. Els vermells van pressionar la sortida de la pilota i van aconseguir marcar tres gols que els va posar per davant en el marcador. L’últim quart va ser molt obert i els dos equips van poder marcar, però va ser l’equip de la capital que va empatar el partit després d’un llarg flick que es va colar per l’esquena de la defensa del Terrassa. Amb el resultat de 3 a 3 es va arribar al final del partit.

El pròxim diumenge 19 de novembre els nois visiten el SPV Complutense a Madrid en l’últim partit de la primera volta i que definirà els equips que jugaran la Copa del Rei.

Enllaç a la galeria de fotos del partit fetes per Mar Molina.

Jugadors: Alberto Carnicer (P), Pol Solano (P), Joan Amorós, Ignasi Avellaneda, Pablo Purcell, Xavier Prat, Jaume Ventayol, Eduard de Ignacio-Simó, Jan Lara, Josep Barnés, Oriol Bach, Victor Guerra, Enrico Elifh, Oriol Garreta, Marc Lara, Genís Castells (C), Pau Masip.

Equip tècnic: Juan Manuel Mas, Néstor Llobet, Sandra Lopo, Joan Ribas, Quim Quintana.