93 787 05 02       cdterrassa@cdterrassa.cat       654 34 69 01

Els nois cauen en el play off

El Divisió d’Honor Masculí no va poder superar al Junior FC en els quarts de finals del play off pel títol de lliga i acaben la temporada 2017-2018.

Els vermells van jugar dos intensos partits al camp dels de Sant Cugat en la lluita per una plaça a la Final 4 que es juga al RC Polo el 2 i 3 de juny. El primer partit es va jugar dissabte 19 de maig a les 13 hores al camp del Junior. El partit no va començar bé pels nostres, ja que en el minut 1 l’equip local es va avançar en el marcador. Els jugadors del Terrassa es van refer i no van deixar jugar còmode al Junior, empatant el partit ja a la segona part. Tot i disposar d’alguna ocasió l’equip de les Pedritxes no va aconseguir trencar l’empat, però cap al final del partit van ser els locals els que van acabar marcant després de un rebot en un penal corner. D’aquesta manera van deixar el play off al seu favor amb una victòria per 2 gols a 1.

El segon partit es va jugar diumenge 20 també a les 13.00. Els nostres jugadors van mantenir una alta intensitat defensiva que va permetre mantenir el marcador a 0. Tot i que el Junior va controlar més el joc que en el primer partit, no va ser fins al tercer quart quan va marcar de penal corner. Els nostres nois van passar a l’atac, ja que només valia guanyar, però els de Sant Cugat van aprofitar que les línies del Terrassa estavan obertes i van acabar de tancar el partit i el play off amb 3 gols més, guanyant el segon partit per 4 gols a 0.

Amb aquests partits el Divisió d’Honor masculí acaba la temporada 2017 – 2018. Tot i quedar setens, han competit contra tots els equips de la part de dalt de la lliga, empatant partits contra Atlètic Terrassa i Club de Campo, guanyant al Junior i Egara. I a la Copa del Rei van arribar als shot-outs contra el RC de Polo després d’empatar el partit a 3 gols.

Jugadors: Alberto Carnicer (P), Pol Solano (P), Genís Castells, Ignasi Avellaneda, Jaume Ventayol, Pablo Purcell, Victor Guerra, Joan Amorós, Marc Miralles, Jan Lara, Oriol Bach, Josep Barnés, Marc Lara, Oriol Garreta, Nil Roure, Xavier Prat, Isaac de Ignacio, Edu de Ignacio.

Equip Tècnic: Juan Manuel Mas, Néstor Llobet, Joan Ribas, Quim Quintana.